Το θέαμα μπορεί να περιμένει – Οι σκέψεις του Γιαννίκη για Ατρόμητο

Το θέαμα μπορεί να περιμένει – Οι σκέψεις του Γιαννίκη για Ατρόμητο

Τα «πρέπει» της ΑΕΚ στη νέα εποχή που ξεκινά και επίσημα σήμερα, με τον Αργύρη Γιαννίκη στο τιμόνι.

Η ΑΕΚ μπαίνει από σήμερα και τυπικά στην επόμενη σελίδα της. Μια σελίδα με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ξεκινήσει δυναμικά την παρουσία του στους Κιτρινόμαυρους. Έχει δώσει στίγμα, έχει κερδίσει τους παίκτες του και πλέον κοιτάζει στα αποτελέσματα.

Αυτό έχει ανάγκη η ΑΕΚ σε πρώτη φάση. Νίκες. Το ωραίο ποδόσφαιρο μπορεί να περιμένει λίγο. Είναι σημαντικό όμως αυτό το νέο κεφάλαιο της ΑΕΚ να ξεκινήσει πετυχημένα. Και ο αντίπαλος μόνο εύκολος δεν μοιάζει.

Ο Ατρόμητος δυσκολεύει παραδοσιακά την ΑΕΚ. και φέτος έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που δείχνει ανταγωνιστικό. Η Ένωση πρέπει να προσέξει το ματς. Να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο και κυρίως να μπει στο παιχνίδι δυναμικά από την αρχή.

Όλα δείχνουν πως ο Γιαννίκης θα διατηρήσει το 4-2-3-1, που δούλευε και πριν η ομάδα. Η ομάδα του Περιστερίου έρχεται στο Στάδιο με την… πλάτη στον τοίχο βαθμολογικά και όπως κάνει πάντα απέναντι στην ΑΕΚ θα «ματώσει» για να πάρει έστω το βαθμό. Η Ένωση όμως δεν πρέπει να πετάξει βαθμούς απόψε. Μετά το «τρίποντο» στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, οι τρεις βαθμοί και απόψε κρίνονται επιτακτική ανάγκη.

Το θετικό για τον Γιαννίκη είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τους Γαλανόπουλο. Δεν αποκλείεται να δούμε κάποια έκπληξη στην ενδεκάδα πάντως, σε επίπεδο προσώπων. Ο Άρμαμπατ επιστρέφει και διεκδικεί μια θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ ερωτηματικό υπάρχει και για τις θέσεις του άξονα.

Πάντως για την ΑΕΚ το θέαμα μπορεί να περιμένει. Αυτό που έχει ανάγκη η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι νίκες και τίποτα περισσότερα. Χρειάζεται πόντους και ψυχολογία, προκειμένου να μπει ακόμα πιο δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Βάσει υλικού το έχει. Το θέμα είναι να μπορέσει ο Γιαννίκης να το αξιοποιήσει στο έπακρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ