Παναθηναϊκός – Τρίτη φορά τόσο «καυτός» στην Λεωφόρο

Παναθηναϊκός – Τρίτη φορά τόσο «καυτός» στην Λεωφόρο

O Παναθηναϊκός μετά το 4-1 επί του Ιωνικού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος σημείωσε την τρίτη καλύτερη εντός έδρας επίδοση του στο σκοράρισμα.

Ο Παναθηναϊκός μετά την επικράτηση του με 4-1 επί του Ιωνικού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάφερε να πετύχει μία μοναδική επίδοση.

Πιο συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός με αυτό το αποτέλεσμα σημείωσε την τρίτη καλύτερη του επίδοση στο σκοράρισμα μετά τη σεζόν 1972-1973.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πετύχουν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πετυχαίνοντας τουλάχιστον τέσσερα γκολ σε κάθε ματς. Η αρχή έγινε την 1η αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 40 του Απόλλωνα, ακολούθησε το παιχνίδι με το Βόλο όπου οι πράσινοι επικράτησαν με 5-1 και τελευταίο ήταν το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό να νικά 4-1 και τον Ιωνικό.

Η τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν στο μακρινό παρελθόν κατά της σεζόν 1972-1973 όταν ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει εντός έδρας με 6-3 του Ολυμπιακού Βόλου, ακολούθησε το 4-2 επί της Ομόνοιας Λευκωσίας ενώ είχε επικρατήσει και με 5-0 απέναντι στο Αιγάλεω.

Η πρώτη φορά που είχε πετύχει κάτι τέτοιο ο Παναθηναϊκός ήταν την σαιζόν 1961-1962 όταν είχε ξεκινήσει νικηφόρα το πρωτάθλημα με 4-0 απέναντι στη Νίκη Βόλου στη συνέχεια είχε επικρατήσει με 4-2 του Φωστήρα και με 6-3 απέναντι στη Δόξα Δράμας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η επίδοση έχει ένα κοινό παρονομαστή, καθώς σε αυτούς τους τρεις πρώτους αγώνες ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να κερδίσει κάποια ομάδα από το Βόλο. Ένα ακόμα πολύ θετικό στοιχείο που παρουσιάζει φέτος η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ από τις προηγούμενες επιδόσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ