Άρης – Ενισχυμένος για τη νέα αρχή κόντρα στη Λαμία

Άρης – Ενισχυμένος για τη νέα αρχή κόντρα στη Λαμία

Με αρκετές επιστροφές βασικών παικτών στην ενδεκάδα ο Άρης ψάχνει τη νίκη στο σημερινό (19.30) εκτός έδρας παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη στην σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

Οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν ενισχυμένοι με αρκετές επιστροφές βασικών παικτών, που δίνουν πολλές επιλογές στον Άκη Μάντζιο, σε ότι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Μοναδικές απουσίες αυτές των τιμωρημένων Σάσα και Μπεναλουάν, καθώς και του Σάκιτς που κρίθηκε ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα το αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ο Ντιαγέ με έναν εκ των Ματίγια ή Τζέγκο θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Μανσίνι δεξιά στην μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά, ενώ ο Μπερτόλιο πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ