Οι αρνητικές πρωτιές του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο

Οι αρνητικές πρωτιές του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με το εντυπωσιακό 4-4 κόντρα στον Βόλο στην Τούμπα και κατέγραψε μια σειρά από αρνητικά ρεκόρ.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Βόλο στο ματς της χρονιάς στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Superleague, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με το εντυπωσιακό 4-4.

Ο Δικέφαλος του βορρά παρότι προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 4-1 και έδειχνε να καθαρίζει το ματς, έπαθε… μπλακ άουτ στην επανάληψη, ο Βόλος το εκμεταλλεύτηκε και έκανε μια μυθική ανατροπή, ισοφαρίζοντας σε 4-4.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τον Βόλο και κυρίως τον τρόπο που ήρθε, απέτυχε για πρώτη φορά να νικήσει παιχνίδι πρωταθλήματος στο γήπεδό του, στο οποίο προηγήθηκε με τρία γκολ διαφορά! Παλιότερα οι ασπρόμαυροι το είχαν πάθει τρεις φορές αλλά σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, στις 27 Μαρτίου 2014 με τον Απόλλωνα Σμύρνης (3-3), στις 20 Ιανουαρίου 2002 με την Παναχαϊκή και στις 20 Απριλίου 2008 με την ΑΕΛ (από την οποία τελικά έχασε με 4-3, ενώ είχε προηγηθεί με 3-0).

Το ματς που θυμίζει το χθεσινό ήταν στις 28 Νοεμβρίου 2016, όταν ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Ατρόμητο, και ενώ ήταν μπροστά με 3-1, τελικά έχασε με σκορ 3-4, δεχόμενος τρία γκολ από το 76’ και μετά. Επίσης ο Δικέφαλος του βορρά δεν έχει δεχθεί τέσσερα γκολ στην Τούμπα από επαρχιακή ομάδα μετά το ιστορικό 3-5 από την Παναχαϊκή στις 22 Απριλίου 1973.

Κλείνοντας, τα τέσσερα γκολ που πέτυχαν οι «ασπρόμαυροι» σε διάστημα 18 λεπτών κόντρα στον Βόλο (από το 24’ μέχρι το 42’) δεν αποτελεί ρεκόρ, αφού στις 21 Μαΐου 2000 είχε επικρατήσει με 5-0 της Καβάλας και τότε είχαν μπει τέσσερα γκολ σε 13 λεπτά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ