Μήτογλου – «Το βραβείο MVP μου δίνει δύναμη και κίνητρο να συνεχίσω»

Μήτογλου – «Το βραβείο MVP μου δίνει δύναμη και κίνητρο να συνεχίσω»

Ο Γεράσιμος Μήτογλου με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ στάθηκε και στην συνολική απόδοση της ΑΕΚ.

Ονειρικό ήταν το χθεσινό ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΚ για τον Γεράσιμο Μήτογλου. Ο νεαρός στόπερ όχι μόνο πραγματοποίησε κόντρα στον Ατρόμητο την παρθενική του εμφάνιση με τα «κιτρινόμαυρα», αλλά κατάφερε να διακριθεί κατακτώντας το βραβείο του MVP της αναμέτρησης. Ο ίδιος μιλώντας στο επίσημο κανάλι της «Ένωσης» δήλωσε χαρούμενος για αυτήν την προσωπική διάκριση, αλλά κράτησε χαμηλά την μπάλα ενόψει της συνέχειας.

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία, ήθελα πάρα πολύ αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε, μου δίνει δύναμη και κίνητρο να συνεχίσω», είπε ο 21χρονος άλλοτε παίκτης του Βόλου για να προσθέσει στην συνέχεια:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα λεπτά υπήρχε πάρα πολλή ένταση. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα, υπήρξαν πολλές μάχες μέσα στο ματς, αλλά ήμασταν αποφασιστικοί, βγήκαμε νικητές και αυτό φάνηκε και στο αποτέλεσμα. Κρατάμε μικρό καλάθι και συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ