Αυτή είναι η μεγάλη «πληγή» του ΠΑΟΚ

Αυτή είναι η μεγάλη «πληγή» του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στον Βόλο στην Τούμπα και αντιμετωπίζει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα στις πρώτες 6 αγωνιστικές της Superleague.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με 4-4 κόντρα στον Βόλο στο πιο «τρελό» παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής και ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Ο Δικέφαλος του βορρά παρότι προηγήθηκε με 4-1 στο ημίχρονο και φάνηκε να κλειδώνει το τρίποντο κατάφερε να δεχτεί τρία τέρματα από τον ψυχωμένο Βόλο στην επανάληψη και να «πετάξει» δυο βαθμούς.

Οι Θεσσαλονικείς εκτός από το δεδομένο πρόβλημα συγκέντρωσης που έχουν στα παιχνίδια τους, παρουσίασαν για ακόμη ένα ματς αμυντικά κενά, όπου η ομάδα της Μαγνησίας τα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον και έφυγε με τον βαθμό από την Τούμπα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δεχτεί ήδη επτά γκολ σε έξι αγωνιστικές, ενώ και στην Ευρώπη έχει κρατήσει το μηδέν στα τρία από τα έξι ματς που έχει δώσει και κυρίως απέναντι σε πιο αδύναμους αντιπάλους, όπως η Μποέμιανς και η Λίνκολν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα τέσσερα από τα έξι ματς πρωταθλήματος, οι Κυπελλούχοι επέτρεψαν στους αντιπάλους τους διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών. Από εκεί και πέρα η ομάδα που είχε τις περισσσότερες τελικές φέτος κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ο Παναιτωλικός, που είχε δημιουργήσει 14 ευκαιρίες αλλά είχε ηττηθεί τελικά με 2-1 από τους Θεσσαλονικείς. Μόνο ο ΠΑΣ Γιάννινα (4) και η ΑΕΚ (9) είχαν μονοψήφια νούμερα, όμως ο πρώτος πέρασε με 1-0 από την Τούμπα στην πρώτη αγωνιστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ