Χωρίς φιλάθλους ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη

Χωρίς φιλάθλους ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει πως δεν θα διατεθούν εισιτήρια για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, στον αγώνα του Σαββάτου.

Ο Αστέρας Τρίπολης με ανακοίνωση που εξέδωσε υπενθυμίζει πώς δικαίωμα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό θα έχουν μόνο η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει εισιτήρια για τους φιλάθλους του όπως είχε συμβεί και στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

«Δικαίωμα εισόδου στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την 7η αγωνιστική αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, το Σάββατο (23/10, 20:30) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Για την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και για τους εντός έδρας αγώνες με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ της σεζόν 2021-2022, δεν εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ