Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαν στην ΕΠΟ να μην πάρουν προπονητή και να ορίσουν μια ειδική επιτροπή για τον πάγκο της Εθνικής. Τι, όχι;
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μιρτσέα και Ραζβάν Λουτσέσκου θα αναλάβουν την Ντιναμό Βουκουρεστίου»

Για απόφαση του προπονητή του ΠΑΟΚ αλλά και του πατέρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, να αναλάβουν την Ντινάμο Βουκουρεστίου εάν χτιστεί το νέο της γήπεδο, έκανε λόγο σε δηλώσεις του Ρουμάνος επιχειρηματίας.

«Μιρτσέα και Ραζβάν Λουτσέσκου θα αναλάβουν την Ντιναμό Βουκουρεστίου» | to10.gr

«Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου και ο γιος του, Ραζβάν, θα αναλάβουν την Ντιναμό Βουκουρεστίου!» Αυτό δήλωσε ο επιχειρηματίας Γκεόργκε Νίτου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Ρουμανίας, «Digi Sport».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γνωρίζω τον Μιρτσέα από το κολέγιο. Θα σου πω κάτι, ίσως δεν χρειάζεται καν, θα αναλάβει τη Ντιναμό! Ο Μιρτσέα και ο γιος του, Ραζβάν. Ας χτιστεί το γήπεδο και αυτό θα συμβεί, έτσι μου είπε, ότι θέλει να κάνει αυτό το βήμα, ότι σκέφτεται, αλλά το γήπεδο πρέπει να χτιστεί», ανέφερε σε δηλώσεις του, ο πρώην Ρουμάνος ποδοσφαιριστής.

«Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είναι ο μόνος που μπορεί να ηγηθεί αυτού του συλλόγου, γιατί αυτός, όλη του τη ζωή, το έχτισε. Έχτισε, δεν γκρέμισε! Επιπλέον, αν επέστρεφε στο σπίτι, επειδή η Ντιναμό ήταν το σπίτι του, ο Μίρτσεα θα ήταν σαν μαγνήτης, θα προσέλκυε πολλούς ισχυρούς ανθρώπους από οικονομική άποψη. Ο Μίρτσεα Λουτσέσκου είναι ο παγκόσμιος πρεσβευτής του ρουμανικού ποδοσφαίρου», πρόσθεσε.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από