Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τον Βόλο με αγάπη.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Καπράλος : «Είμαστε αντίθετοι στο σενάριο παραχώρησης του ΟΑΚΑ»

Ο Σπύρος Καπράλος δήλωσε πως το ΟΑΚΑ ανήκει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και εξέφρασε την αντίθεσή του για την παραχώρησή του.

Καπράλος : «Είμαστε αντίθετοι στο σενάριο παραχώρησης του ΟΑΚΑ» | to10.gr

Ο πρόεδρος της Ελληνική Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος είναι αντίθετος στην παραχώρηση του ΟΑΚΑ, για το οποίο ο Δ. Γιαννακόπουλος έχει τονίσει ότι θα προχωρήσει το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά όπως όλα δείχνουν οι συζητήσεις συνεχίζονται ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΚΑΕ και σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις χωρίς να λάβουν υπόψιν την ΕΟΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όπως έγινε στην περίπτωση του Καραϊσκάκη, το ίδιο ισχύει για μας και στην περίπτωση του ΟΑΚΑ. Κανείς δεν μπορεί να πουλήσει το ΟΑΚΑ, γιατί ανήκει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Γνωρίζουμε για τις συζητήσεις που γίνονται. Η Κυβέρνηση διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις (Ολυμπιακά Ακίνητα), αλλά το Αθλητικό Κέντρο ανήκει στην ΕΟΕ κι έχει δημιουργηθεί με χρήματα του ελληνικού λαού. Γι’ αυτό και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ, υπάρχουν και εκπρόσωποι της ΕΟΕ», ανέφερε -αρχικά- ο πρόεδρος της ΕΟΕ.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι δεν έχει δεχθεί επίσημη πρόσκληση για συζητήσεις από τους ενδιαφερόμενους ή την κυβέρνηση: «Είμαι σίγουρος πως θα έρθουν κάποια στιγμή οι ενδιαφερόμενοι να συζητήσουν μαζί μας. Ή τουλάχιστον όσοι χειρίζονται το θέμα», επεσήμανε.

«Κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει χωρίς τον ιδιοκτήτη του ΟΑΚΑ. Και ιδιοκτήτης είναι η ΕΟΕ. Εμείς περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θέλουν. Είμαστε αντίθετοι όμως, γιατί θέλουμε το ΟΑΚΑ να μείνει στους αθλητές και τον υψηλό Αθλητισμό. Δεν θα αφήσουμε στον δρόμο τους Έλληνες αθλητές. Πώς είναι δυνατόν να μας ζητούν για παράδειγμα το ποδηλατοδρόμιο και να αφήσουμε στον δρόμο χωρίς να υπάρχει άλλο αθλητικό κέντρο τους αθλητές; Είμαστε αντίθετοι σε αυτό το σενάριο», κατέληξε ο κ. Καπράλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από