Σπανός στους παίκτες του Ατρόμητου – «Σας πιστεύουμε, να είμαστε μία γροθιά»

Σπανός στους παίκτες του Ατρόμητου – «Σας πιστεύουμε, να είμαστε μία γροθιά»

Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ επιχείρησε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του Ατρόμητου δείχνοντάς τους την εμπιστοσύνη του.

Ο Ατρόμητος παραμένει χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα και ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό ο Γιώργος Σπανός επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και προσπάθησε να τους ανεβάσει την ψυχολογία.

Ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών παραβρέθηκε σήμερα στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο γεύμα του ποδοσφαιρικού τμήματος και μίλησε στους ποδοσφαιριστές δείχνοντάς τους την εμπιστοσύνη του.

Μεταξύ άλλων ο Σπανός είπε:

«Η βαθμολογική μας θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική σας αξία. Αυτό το ξέρουμε εμείς και κυρίως το λένε όλοι, που αναγνωρίζουν ότι η θέση του Ατρόμητου και η δική σας δεν είναι για εκεί. Είστε όλοι σας εξαιρετικοί παίκτες και είναι θέμα χρόνου να το δείξετε και στο γήπεδο. Σας πιστεύουμε απόλυτα. Εχουμε αδικηθεί αγωνιστικά κι όχι μόνο, αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω.

Σας στηρίζουμε και σας εμπιστευόμαστε ότι μπορείτε να γυρίσετε. Είναι στο DNA μας να παλεύουμε και να πηγαίνουμε κόντρα σε όλα αυτά και έτσι έχουμε πετύχει όλα αυτά τα χρόνια. Να είμαστε όλοι μια γροθιά και οι νίκες θα έρθουν. Πάμε γερά!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ