Ρόουζ – «Έκλαιγα στο αυτοκίνητο όταν έφυγα από τον Άρη»

Ρόουζ – «Έκλαιγα στο αυτοκίνητο όταν έφυγα από τον Άρη»

Ο Γάλλος αμυντικός αναφέρθηκε με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του στο πως βίωσε την αποχώρηση του από τους κιτρινόμαυρους.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ αποχώρησε τον Ιούνιο από τον Άρη και συνεχίζει την καριέρα του στην Λέγκια Βαρσοβίας. Με δηλώσεις του στην γαλλική ιστοσελίδα «Festival-foot-espoirs» ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πως βίωσε την αποχώρηση του από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Μεταξύ άλλων ο Ρόουζ δήλωσε:

Για την θητεία του στον Άρη: «Ένιωσα αμέσως αποδεκτός στην ομάδα. Με βοήθησε ιδιαίτερα να προσαρμοστώ ο Ντιγκινί. Ένιωσα σαν στο σπίτι μου, αλλά το συναίσθημα ήταν ίσως πενταπλάσιο σε σύγκριση με τη Βαλενσιέν, επειδή ο ενθουσιασμός για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι τόσο δυνατός. Σήμερα μιλάω ελληνικά, το ίδιο και ο γιος μου. Όταν έφυγα από τον Άρη, έκλαιγα στο αυτοκίνητο. Δέθηκα πολύ με την ομάδα και τους ανθρώπους. Έφυγα με πόνο καρδιάς, έστω και να δεν το μετάνιωσα που ήρθα στην Λέγκια».

Για το πάθος που υπάρχει για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα σε σχέση με την Γαλλία: «Δεν είναι δυνατή η σύγκριση. Η Γαλλία είναι χώρα του ποδοσφαίρου, παθιασμένη αλλά η τρέλα στην Ελλάδα είναι απλά απίστευτη. Το νιώθεις κάθε μέρα, στο δρόμο, στα καταστήματα, παντού Στο γήπεδο οι οπαδοί έρχονται δύο ώρες πριν την έναρξη για να παρακολουθήσουν την προθέρμανση. Οι άνθρωποι ζουν για το ποδόσφαιρο, είναι σαν θρησκεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ