Ο Γιαννίκης θέλει «Καρτάλη» στην ΑΕΚ

Ο Γιαννίκης θέλει «Καρτάλη» στην ΑΕΚ

Ο Αργύρης Γιαννίκης μπορεί να διανύει τις πρώτες του μέρες στην ΑΕΚ αλλά ήδη επιχειρεί να βάλει την σφραγίδα του στην ομάδα. Οι αλλαγές στην ενδεκάδα και οι σκέψεις του για ενίσχυση.

Η πρώτη εικόνα της ΑΕΚ με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ήταν ενθαρρυντική. Όχι τόσο για το 3-0 επί του Ατρόμητου αλλά για το γεγονός πως με το… καλημέρα ο Έλληνας τεχνικός δείχνει διάθεση να «σπάσει» αυγά και να προχωρήσει σε αλλαγές ακόμη και μέσα στο ρόστερ της Ενωσης. Ηδη ενεργοποίησε τους Ρότα και Μήτογλου, αλλά δεν θα μείνει εκεί, καθώς αυτή είναι μόνο η αρχή στις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει.

Αλλαγές που δεν αφορούν μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο 41χρονος προπονητής εμφανίζεται να έχει δείξει τις προθέσεις του και στο κομμάτι των μεταγραφών. Η απόφασή του να αφήσει εκτός τον Νταμιάν Λε Ταλέκ, είναι ένα μήνυμα ξεκάθαρο, που ενισχύει την πρόθεση της ΑΕΚ να κινηθεί για κεντρικό μέσο. Για έναν παίκτη που θα πατάει και στις δύο περιοχές, δεν θα είναι καθαρός αμυντικός χαφ, αλλά θα έχει τον ρόλο που είχε πέρυσι ο Καρτάλης στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέτοιο στυλ ποδοσφαιριστή θέλει ο Γιαννίκης. Ένα… δημιουργικό «μηχανάκι». Δεν είναι λίγοι επίσης εκείνοι που πιστεύουν πως ο Γιαννίκης θα ζητήσει και 6άρι. Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, η περίπτωση του Ανδρέα Σάμαρη, που είναι ελεύθερος και… οικονομικός αλλά και κολλητός φίλος του Παναγιώτη Κονέ, δεν δείχνει να είναι ψηλά στη λίστα. Αν και αυτά τα πράγματα αλλάζουν.

Σημαντικό πλήγμα πάντως για την Ένωση όσον αφορά στη μεσαία γραμμή είναι η απώλεια του Κώστα Γαλανόπουλου ο οποίος χειρουργήθηκε πρόσφατα και θα μείνει εκτός δράσης για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Ο νεαρός χαφ ήταν στα βασικά πλάνα και του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ενώ δεδομένα θα έπαιζε πολύ σημαντικό ρόλο, αν ήταν διαθέσιμος, και για τον νέο τεχνικό των «κιτρινόμαυρων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ