Ο Ολυμπιακός έσπασε το εκτός έδρας σερί του ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός έσπασε το εκτός έδρας σερί του ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-1 και έβαλε και πάλι τέλος στο αήττητο εκτός έδρας σερί της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με 2-1 για την 7η αγωνιστική της Superleague και ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της Superleague. Οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, σκοράροντας και τα δυο τέρματα της νίκης με Αγκιμπού Καμαρά και Μασούρα, ενώ στην επανάληψη ο Δικέφαλος του βορρά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με το τέρμα του Μουργκ.

Στο φαληρικό γήπεδο ο Ολυμπιακός σταμάτησε και το εκτός έδρας σερί του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν κερδίσει και τα τρία πρώτα για το πρωτάθλημα και συνολικά έξι διαδοχικά παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε νικήσει εκτός έδρας τους ΟΦΗ (1-3), Παναιτωλικό (1-2) και Αστέρα Τρίπολης (0-1), ενώ στην Ευρώπη έχει πάρει διπλά με Ριέκα (0-2), Λίνκολν (0-2) και Κοπεγχάγη (1-2).

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έβαλε φρένο στον ΠΑΟΚ και έσπασε το εκτός έδρας αήττητο, με τον Δικέφαλο να έχει τελευταία ήττα στις 12 Μαΐου, πάλι από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Μασούρα να είναι και πάλι εκείνος που σκόραρε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ανεξάρτητα έδρας ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος στα προηγούμενα οκτώ επίσημα παιχνίδια του, πέντε από αυτά για το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ