Αποκαλυπτικό βίντεο – Τα επεισόδια για τα οποία τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός

Αποκαλυπτικό βίντεο – Τα επεισόδια για τα οποία τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα αποκαλυπτικό βίντεο από τα επεισόδια στη θύρα 14 της Λεωφόρου, από τα οποία ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

O Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από τη Superleague με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο για επεισόδια στην είσοδο της θύρας 14 πριν το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Λίγες μέρες μετά το ματς και την τιμωρία του τριφυλλιού, είδε το φως της δημοσιότητας ένα αποκαλυπτικό βίντεο από το «iefimerida», που φαίνονται τα επεισόδια από τα οποία ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Superleague, μετά από δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, στο παρακάτω βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου (στις οποίες έχει πρόσβαση μόνο η ΕΛΑΣ), φαίνεται η στιγμή της επίθεσης στους αστυνομικούς στην θύρα 14. Στο σημείο εισόδου του γηπέδου βρίσκονται πέντε αστυνομικοί και οπαδοί τους επιτίθενται, με τα επεισόδια να καταγράφονται από τις κάμερες και να φτάνει το επίμαχο βίντεο στα χέρια του αθλητικού δικαστή.

Οι πράσινοι θα αναγκαστούν να αγωνιστούν στα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ λοιπόν στη Λεωφόρο χωρίς την παρουσία του κόσμου τους στις κερκίδες, εφόσον η έφεση που καταθέσουν δεν γίνει δεκτή.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ