Χαλαρό πρόγραμμα για τον Μακέντα, αξιολογείται εντός των ημερών

Χαλαρό πρόγραμμα για τον Μακέντα, αξιολογείται εντός των ημερών

Ο Φεντερίκο Μακέντα ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα σήμερα, αύριο θα δοκιμάσει σε πιο έντονους ρυθμούς και θα αξιολογηθεί η κατάστασή του μετά από ένα ικανοποιητικό δείγμα προπονήσεων.

Με το… βλέμμα στον Ατρόμητο είναι πλέον στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Περιστερίου την Τετάρτη για τους «32» του Κυπέλλου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς… έστρωσε στη δουλειά τους ποδοσφαιριστές του στη σημερινή προπόνηση, όπου το «παρών» έδωσε και ο Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός επιθετικός ναι μεν έκανε σήμερα προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα έπειτα από πολλές μέρες, όμως αυτό ήταν σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς και σίγουρα δεν μπορεί ακόμα να αξιολογηθεί η κατάστασή του και ο χρόνος επιστροφής τους στα γήπεδα.

Το πλάνο είναι να μπει ο Μακέντα κανονικά από αύριο και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί μετά από ένα αξιόπιστο δείγμα προπονήσεων. Ο Ιταλός επιθετικός πονάει πολύ λιγότερο σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κριθεί η κατάστασή του και το πότε θα επιστρέψει στους αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ