Θέλει να ρίξει την τιμή η Μάλμε για Τσόλακ

Θέλει να ρίξει την τιμή η Μάλμε για Τσόλακ

Ο δανεισμός του Τσόλακ ολοκληρώνεται και οι Σουηδοί θέλουν να τον κρατήσουν, καθώς ήταν εξαιρετικός, ωστόσο προσπαθούν να ρίξουν την τιμή του.

Ο Αντόνιο Τσόλακ διανύει με την Μάλμε μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του καθώς μέχρι τώρα έχει πετύχει 16 γκολ σε 32 συμμετοχές και είναι ο τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Ο Τσόλακ έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ και ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το προσεχή Δεκέμβριο, ωστόσο η Μάλμε επιθυμεί να αγοράσει τον Κροάτη επιθετικό, βέβαια οι άνθρωποι της ομάδας καταβάλλουν προσπάθειες για να ρίξουν την τιμή του.

Η συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς προέβλεπε ρήτρα αγοράς ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ ωστόσο η Μάλμε ελπίζει πως θα καταφέρει να χαμήλωσε την τιμή περίπου στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει στεφθεί με επιτυχία.

Ο 28χρονος επιθετικός είχε στοιχίσει στον ΠΑΟΚ το 2020 3 εκατομμύρια ευρώ, όμως στον Δικέφαλο του Βορρά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι το αξιοσημείωτο καθώς πέτυχε μόλις ένα γκολ σε 16 συμμετοχές και έτσι πάρθηκε η απόφαση να δοθεί δανεικός. Το συμβόλαιο του Τσόλακ με τον ΠΑΟΚ λήγει το 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ