Άρης σε Κλάτενμπεργκ – «Θέλουμε ξένο διαιτητή κατηγορίας ελίτ απέναντι στην ΑΕΚ»

Άρης σε Κλάτενμπεργκ – «Θέλουμε ξένο διαιτητή κατηγορίας ελίτ απέναντι στην ΑΕΚ»

Με επιστολή του προς τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ο Άρης ζητάει ξένους διαιτητές σε γήπεδο και VAR στο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Την επιθυμία του να υπάρξουν ξένοι διαιτητές στο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ εκφράζει ο Άρης. Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διασφαλίσει πως θα υπάρξει δίκαιη αντιμετώπιση και δείχνοντας ξεκάθαρα την ανησυχία του, βάσει όσων έχουν συμβεί έως τώρα στο πρωτάθλημα όταν σφυρίζουν Έλληνες διαιτητές.

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε επιστολή στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ με την οποία του ζητάει να έρθει ξένος διαιτητής κατηγορίας ελίτ την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Επιπλέον, ο Άρης ζητάει ξένο διαιτητή και στο VAR από τον Κλάτενμπεργκ.

Στον Άρη δεν έχουν κρύψει την ανησυχία τους για τη στάση των Ελλήνων διαιτητών, ενώ και το πρόσφατο ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο τους… έδειξε πως υπάρχει ειδική αντιμετώπιση προς την Ένωση σε κρίσιμες αποφάσεις.

Επιθυμούν λοιπόν να διασφαλιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο το 50-50 σε ένα πολύ κρίσιμο ντέρμπι, όπως αυτό της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο και γι’ αυτό τον λόγο ζητούν από τον Κλάτενμπεργκ να έρθει ελίτ διαιτητής ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ