Εκδικάστηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού – Εντός της ημέρας η απόφαση

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού – Εντός της ημέρας η απόφαση

Τι υποστήριξαν οι Πράσινοι στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για τα επεισόδια που έγιναν πριν τον αγώνα με τον Ιωνικό.

Στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ εκδικάστηκε σήμερα η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός για την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και του προστίμου των 70.000 ευρώ που του είχαν επιβληθεί, για τα επεισόδια που είχαν γίνει πριν το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Οι Πράσινοι μετά την πρωτόδικη απόφαση είχαν προσφύγει σε δεύτερο βαθμό. Η υπόθεση το μεσημέρι της Τετάρτης (27/10) εκδικάστηκε από τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η απόφαση αναμένεται να βγει εντός της ημέρας.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού στην εκδίκαση της υπόθεσης υποστήριξαν ότι τα επεισόδια δεν έχουν γίνει στον εν γένει χώρο του γηπέδου. Ως εκ τούτου η «πράσινη» ΠΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα συνέβησαν και δεν είναι σωστό να τιμωρηθεί με την ποινή που της έχει επιβληθεί πρωτόδικα από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ.

Οσον αφορά στα βίντεο της αστυνομίας, που δείχνουν τα επεισόδια που έγιναν πριν το ματς με τον Ιωνικό, οι Πράσινοι τόνισαν ότι δεν πρέπει να ληφθούν υπόψιν των δικαστών, καθώς αρχικά δεν υπήρχαν στο κατηγορητήριο, ενώ παράλληλα οι Πράσινοι αμφισβήτησαν ότι  έγιναν στον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς στο βίντεο φαίνεται ημερομηνία Σεπτεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ