Δικαίωση για Παναθηναϊκό – Με κόσμο κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ

Δικαίωση για Παναθηναϊκό – Με κόσμο κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ

Οι Πράσινοι αθωώθηκαν από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και θα παίξουν με κόσμο στα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.

Με κόσμο θα παίξει ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια με ΟΦΗ (31/10) και ΠΑΟΚ (7/11), καθώς η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση που είχε καταθέσει το Τριφύλλι για την ποινή που του είχε επιβληθεί για τα επεισόδια που είχαν γίνει πριν το ματς με τον Ιωνικό.

Οι Πράσινοι είχαν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και με 70.000 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια που είχαν γίνει πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ιωνικό, αλλά είχαν καταθέσει έφεση και τελικά δικαιώθηκαν από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με κόσμο στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με ΟΦΗ (31/10) για την 8η αγωνιστική της Superleague και με ΠΑΟΚ (7/11) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr οι άνθρωποι του Τριφυλλιού στην εκδίκαση της υπόθεσης υποστήριξαν ότι τα επεισόδια δεν έγιναν στον εν γένει χώρο του γηπέδου και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να τιμωρηθούν, ενώ για τα βίντεο της αστυνομίας τόνισαν ότι δεν θα έπρεπε να ληφθούν υπόψιν, καθώς αρχικά δεν υπήρχαν στο κατηγορητήριο.

Οι Πράσινοι μάλιστα αμφισβήτησαν ότι τα επεισόδια που έδειχνε έγιναν στον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς στο βίντεο φαίνεται ημερομηνία Σεπτεμβρίου.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ εξέτασε την υπόθεση και τελικά αθώωσε τον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους να παίζουν με κόσμο κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ