Άρης – «Παρέλαση» στο Δασυγένειο για τους παίκτες

Άρης – «Παρέλαση» στο Δασυγένειο για τους παίκτες

Οι ποδοσφαιριστές των κιτρίνομαυρων βρέθηκαν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ανήμερα της εθνικής μας εορτής και συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Λούμορ αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για τον Άκη Μάντζιο ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές των κιτρίνομαυρων βρέθηκαν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ανήμερα της εθνικής μας εορτής, ενώ ο Γκανέζος αμυντικός ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή ήταν η προπόνηση της 28ης Οκτωβρίου για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο (31/10, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Ενεργοποίηση, παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι τακτικής είχε το σημερινό πρόγραμμα με τον Λούμορ Αγκμπενιένου να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ