Στην ατζέντα άμεσο ραντεβού ανανέωσης με Χατζηγιοβάνη – Καμία επαφή έως τώρα

Στην ατζέντα άμεσο ραντεβού ανανέωσης με Χατζηγιοβάνη – Καμία επαφή έως τώρα

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την πλευρά του Τάσου Χατζηγιοβάνη για την ανανέωση του συμβολαίου, κάτι που σκοπεύει να κάνει ακόμα και εντός Νοεμβρίου.

Το συμβόλαιο του Τάσου Χατζηγιοβάνη ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και στον Παναθηναϊκό έχουν βάλει… αστερίσκο δίπλα από το όνομά του. Τον έχουν σε προτεραιότητα, μιας και αν το συμβόλαιό του δεν ανανεωθεί μέσα στους επόμενους μήνες, τότε τον Ιανουάριο θα μπορεί να συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Έως τώρα δεν έχει γίνει κάποια επαφή με την πλευρά του παίκτη. Και δεν έχει κατατεθεί η παραμικρή επίσημη ή ανεπίσημη πρόταση προς τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ούτε γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό τις αξιώσεις του Χατζηγιοβάνη για το νέο συμβόλαιο.

Δεδομένα και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός και ο Χατζηγιοβάνης θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι στο άμεσο μέλλον. Επιθυμία της ομάδας, άλλωστε, είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή που έφτασε πλέον στο σημείο όχι μόνο να φοράει, αλλά να… σηκώνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στα χέρια του Γιοβάνοβιτς ο Χατζηγιοβάνης έχει κάνει άλματα και είναι φέτος ένας από τους πλέον καθοριστικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Προφανώς και ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια πρόταση στον παίκτη που θα του δείχνει το πόσο θέλει να τον κρατήσει. Όπως έκανε και με τον Αλεξανδρόπουλο. Ή με τον ίδιο τον Χατζηγιοβάνη στην προηγούμενη ανανέωση μαζί του.

Ο παίκτης έχει κι αυτός ως προτεραιότητά του να ακούσει πρώτα την ομάδα του πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε επαφή με άλλον σύλλογο. Είναι ικανοποιημένος από το πόσο έχει εξελιχθεί στον Παναθηναϊκό, από τον ρόλο που έχει φέτος και από την προοπτική που δείχνει πια και η ίδια η ομάδα. Προοπτική… επιστροφής στη διεκδίκηση τίτλων.

Δεν αποκλείεται το ραντεβού να γίνει μέσα στον Νοέμβριο προκειμένου να δουν προθέσεις οι δύο πλευρές. Αλλά μέχρι σήμερα που μιλάμε ούτε επαφή έχει γίνει, ούτε έχει φιξαριστεί κάτι συγκεκριμένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ