Παναθηναϊκός – Γι’ αυτό έβαλε εισιτήρια από 5 ευρώ

Παναθηναϊκός – Γι’ αυτό έβαλε εισιτήρια από 5 ευρώ

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να βάλει εισιτήρια από 5 ευρώ για να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για την μαζική προσέλευση στους προηγούμενους εντός έδρας αγώνες.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (17:15) τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η Λεωφόρος αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο ειδικά μετά την απόφαση που πήρε η ΠΑΕ να βάλει εισιτήρια από 5 ευρώ στα δύο πέταλα.

Είναι προφανές πως ο βασικός λόγος που έκανε τους ανθρώπους του τριφυλλιού να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση, είναι η επιβράβευση του κόσμου. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού την φετινή σεζόν είναι παρόν στο γήπεδο  και έχουν βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στα να πάρει τα θετικά αποτελέσματα.

Πέρα από το βασικό λόγο, υπάρχει ένας ακόμα λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση από τους υπεύθυνους της ομάδας. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να δείξουν, πως  ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος για την παραμικρή πίεση στην εισόδους του γηπέδου.

Τα 5 ευρώ είναι η ελάχιστη τιμή που μπορεί να βάλει μια ομάδα και ο Παναθηναϊκός εφάρμοσε αυτή την πολιτική του φτηνού εισιτηρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ