Κρέσπο – «Έτοιμος για την επιστροφή μου, πρέπει να κάνουμε υπομονή με τους Μιχαηλίδη και Μιχαί»

Κρέσπο – «Έτοιμος για την επιστροφή μου, πρέπει να κάνουμε υπομονή με τους Μιχαηλίδη και Μιχαί»

Ο Χοσέ Κρέσπο δήλωσε έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ενώ αναφέρθηκε και στους διάδοχους του στο κέντρο της άμυνας Μιχαηλίδη και Μιχάι.

Ο Χοσέ Κρέσπο μίλησε στην κάμερα της Nova, για την επιστροφή του ξανά στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και για τους νεαρούς Μιχαηλίδη και Μιχαί τονίζοντας πως: «πρέπει να βρούμε μια ισορροπία, να τους διαχειριστούμε σωστά».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για το τι κρατάει από τα τρία παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας: «Συνολικά αν το δούμε, νομίζω ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετά πράγματα. Πήραμε μια νίκη στο παιχνίδι στην Κοπεγχάγη που ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Ήταν ένα παιχνίδι ωστόσο που ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες αρκετά νωρίς το οποίο άλλαξε τις ισορροπίες, ωστόσο πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά στα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο παιχνίδι με το Βόλο ουσιαστικά χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και μπορέσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσα να το κάνουμε αυτό. Με τον Ολυμπιακό έτσι όπως ξεκίνησε το παιχνίδι θεωρούσα ότι μπορούσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό γιατί μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι από τον αντίπαλό μας αλλά μετά το γκολ που δεχθήκαμε χάσαμε λίγο την ισορροπία μας και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το πόσο του έχει λείψει η αγωνιστική δράση και πόσο έτοιμος νιώθει να αγωνιστεί: «Μου έλειψε αρκετά. Τον τελευταίο μήνα είχα τον τραυματισμό, με δυσκόλεψε αρκετά. Τώρα έχω επιστρέψει εδώ και μία βδομάδα προπονούμαι κανονικά με την ομάδα. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου και για τα επόμενα παιχνίδια είναι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και να πάρω τον απαραίτητο ρυθμό».

Για το πως κρίνει ο ίδιος την παρουσία των Μιχαϊλίδη και Μιχάι που παίρνουν ολοένα και περισσότερα παιχνίδια: «Πρέπει να είμαστε λίγο υπομονετικοί και να έχουμε διαφορετική προσέγγιση. Όταν παίζουνε οι πιο έμπειροι και μεγάλοι σε ηλικία, λέμε γιατί δεν βάζεις μέσα τους μικρούς και όταν παίζουνε οι μικροί -και κάνουμε κάποιο λάθος- λέμε γιατί δεν παίζουν οι πιο έμπειροι. Οπότε, πρέπει να βρούμε μια κατάλληλη ισορροπία. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον αυτής ομάδας είμαι σίγουρος ότι προχωρώντας τα χρόνια θα είναι σχεδόν σε κάθε παιχνίδι στην βασική εντεκάδα κι εμείς οι μεγαλύτεροι θα πρέπει να τους βοηθήσουμε αλλά θα πρέπει να κάνουμε και υπομονή μαζί τους, να τους διαχειριστούμε σωστά ώστε να είναι πιο ελεύθεροι, πιο άνετοι, για να μπορέσουν να δείξουν τα στοιχεία που έχουνε».

Για το γεγονός πως μετά από 2,5 χρόνια ανοίγει η Θύρα 4: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε ξανά τη στήριξη του κόσμου και το γήπεδο να είναι γεμάτο. Ο κόσμος περιμένει ενάμιση-δύο χρόνια για να έρθει στο γήπεδο για να είναι το γήπεδο γεμάτο οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που γυρίζουν και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν αρκετά».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Θεωρώ ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι έχουμε δει τον Απόλλωνα. Μετά την αλλαγή προπονητή παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο. Στο προηγούμενο παιχνίδι πήρε και τη νίκη αλλά και στο παιχνίδι που έχασε, ήτανε καλύτερη ομάδα στο γήπεδο οπότε θεωρώ ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι μια ομάδα καλά οργανωμένη αμυντικά αρκετά συμπαγής οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε και ταυτόχρονα να αποφύγουμε τα ατομικά λάθη που έχουν στοιχίσει στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ