Που είναι ο… πόνος για τις κάμερες στο ΟΑΚΑ – Λειτουργούν άραγε;

Που είναι ο… πόνος για τις κάμερες στο ΟΑΚΑ – Λειτουργούν άραγε;

Ο Άρης έχει κάνει σοβαρότατες και επώνυμες καταγγελίες για τραμπουκισμούς στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, αλλά οι... εξυγιαντές ασχολούνται με τις; διαμαρτυρίες του Δημήτρη Νιαρχάκου.

Έφυγε ο Άρης από το ΟΑΚΑ με ένα σωρό καταγγελίες. Καταγγελίες που θα δώσουν και τρίτο ημίχρονο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ το οποίο θα παιχτεί στα δικαστήρια.

Έχει γίνει λόγος για επίθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Δημήτρη Νιαρχάκο κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, για παρουσία… φουσκωτών στον χώρο των αποδυτηρίων, για απειλές, τραμπουκισμούς, για άτομα που δεν είχαν κανέναν λόγο και φυσικά καμία δικαιοδοσία να βρίσκονται εκεί.

Έχει γίνει καταγγελία για σοκαριστική απειλή του Μελισσανίδη προς τον Καρυπίδη στο τηλέφωνο, με τον Άρη να ισχυρίζεται πως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ απείλησε ότι θα τον βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο γενικός αρχηγός του Άρη, Θοδωρής Ναζλίδης, μίλησε χθες και μεταξύ άλλων ανέφερε. «Στο ημίχρονο είδα τον Μελισσανίδη που ήταν στον προθάλαμο των αποδυτηρίων, υπήρχαν εκεί πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Γίνανε κάποια άσχημα πράγματα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και το έχει μάθει όλη η Ελλάδα. Δέχθηκε επίθεση και ο Δημήτρης Νιαρχάκος στο ημίχρονο».

Πράγματα που δείχνουν πως λειτουργεί το παραποδόσφαιρο στη χώρα, με ποιους τρόπους προσπαθούν ορισμένοι να προκαλέσουν τρόμο στους αντιπάλους τους επειδή… τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή. Ναι αυτή είναι η «υπερασπιστική γραμμή» της ΑΕΚ μέσω των ιστοσελίδων στις οποίες έχει επιρροή.

Ιστοσελίδες που αντί να κάνουν ρεπορτάζ για να διαπιστώσουν τα όσα σοκαριστικά καταγγέλει ο Άρης, βλέπουν… πρόκληση από τον Νιαρχάκο ο οποίος… τόλμησε να διαμαρτυρηθεί στον τέταρτο διαιτητή. Στον τέταρτο που είπε στον Γιαννίκη «βγάλε τον Ρότα γιατί θα αποβληθεί» σαν να ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ! Άρα από τη στιγμή που ο Νιαρχάκος διαμαρτύρεται, «νομιμοποιούνται» ο Μελισσανίδης και η συνοδεία του να του την πέσουν στα αποδυτήρια. Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια, η οποία γίνεται και… σημαία. Θα είχε πάντως ενδιαφέρον οι ίδιοι άνθρωποι να μας έδειχναν και ένα βίντεο με τα όσα κάνει ο Δημητριάδης κατά τη διάρκεια των αγώνων…

Το ερώτημα βέβαια στην όλη υπόθεση είναι άλλο: οι κάμερες στο Ολυμπιακό Στάδιο λειτουργούν όταν αγωνίζεται η ΑΕΚ; Υπάρχει άραγε υλικό από τα αποδυτήρια προκειμένου να το δουν οι αθλητικοί δικαστές και να βγάλουν αποφάσεις; Οι ιστοσελίδες που επιβραβεύουν το παραποδόσφαιρο και δικαιολογούν τους τραμπουκισμούς επειδή κάποιος διαμαρτυρήθηκε, έχουν κάτι να πουν για τις κάμερες στο ΟΑΚΑ ή η ευαισθησία τους γύρω από το θέμα αρχίζει και τελειώνει στα άλλα γήπεδα;

Πρόσφατα ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο από τη Λεωφόρο και τα όσα συνέβησαν στο Παναθηναϊκός – Ιωνικός. Από τα όσα έγιναν στο ΑΕΚ – Άρης και τα οποία επώνυμα έχουν καταγγείλει οι Θεσσαλονικείς θα υπάρξει εξέλιξη; Ή μέσα σε όλα όσα έγιναν υπήρχε χέρι που κατέβασε τον γενικό;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ