Ο Σούντγκρεν δεύτερος… πασαδόρος στο πρωτάθλημα

Ο Σούντγκρεν δεύτερος… πασαδόρος στο πρωτάθλημα

O Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι μαζί με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά οι μοναδικοί παίκτες του Άρηπου βρίσκονται στο Top 5 των στατιστικών κατηγοριών της Superleague.

Ο Άρης μπορεί να ηττήθηκε από την ΑΕΚ (όπως ηττήθηκε), όμως απέδειξε ότι είναι μια από τις ποιοτικότερες ομάδες της Superleague. Οι κίτρινοι κατατρόπωσαν την Ένωση είχαν 22 τελικές και πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να γυρίσουν το ματς.

Ο Άκης Μάντζιος έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ στη διάθεση του, ενώ έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί στο έπακρον τους παίκτες της περσινής σεζόν, με το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι αναμφίβολα ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

O Σουηδός είναι μαζί με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά οι μοναδικοί παίκτες του Άρη μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής που βρίσκονται στο Top 5 των στατιστικών κατηγοριών της Superleague.

Ο Καμαρά είναι 4ος στις ασίστ έχοντας «σερβίρει» δυο μέχρι τώρα, ενώ ο Σουηδός είναι ο 2ος στην λίγκα σε ότι αφορά τις πάσες. Συγκεκριμένα έχει 77 πάσες, δέκα λιγότερες από τον Πέρεθ του Παναθηναϊκού, με τον Σούντγκρεν να είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στο πρωτάθλημα.

Να σημειώσουμε ότι στην προηγούμενη αγωνιστική ο Σούντγκρεν βρήκε δίχτυα, κάνοντας το 3-0 στο 37΄του αγώνα με τον Παναιτωλικό και επί της ουσίας σκόραρε μετά από 61 παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη και μετά από 4.892 λεπτά συμμετοχής (τελείωσε τον αγώνα στα 4.945 λεπτά)!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ