Νέο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ – Ενοχλήσεις ο Αουγκούστο, «τρέχει» για Κοπεγχάγη

Νέο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ – Ενοχλήσεις ο Αουγκούστο, «τρέχει» για Κοπεγχάγη

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ και στον Δικέφαλο του βορρά είναι σε... αναμμένα κάρβουνα.

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται στον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καλείται να διαχειριστεί ακόμη μια απώλεια. Δυο μέρες πριν το κομβικό ματς με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα για τον όμιλο του Europa Conference League, που θα κρίνει και την πρώτη θέση, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο από την προπόνηση και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Πέμπτης.

Ο Βραζιλιάνος μέσος θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του, όμως κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος. Από την άλλη, οι Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ κι ο Ολιβέιρα έκαναν θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς: Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για έναν ακόμα… τελικό κόντρα στην Κοπεγχάγη για την 4η αγωνιστική του UEFA Europa Conference League. Ένα παιχνίδι που μπορεί είτε να δώσει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης είτε να περιπλέξει τα δεδομένα στον όμιλο.

Το αγωνιστικό τμήμα συνεχίζει την προετοιμασία του, δίνοντας έμφαση κυρίως στο τακτικό κομμάτι. Την Τρίτη (02.11) η προπόνηση ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση και το καθιερωμένο rondo και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ράζβαν Λουτσέσκου .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ