Ντέμης – «Ο διαιτητής έδειξε ότι δεν ήθελε να αφήσει με δέκα παίκτες την ΑΕΚ»

Ντέμης – «Ο διαιτητής έδειξε ότι δεν ήθελε να αφήσει με δέκα παίκτες την ΑΕΚ»

O Ντέμης Νικολαΐδης μέσω μιας ανάρτησης του δήλωσε ότι ο διαιτητής στην αναμέτρηση ΑΕΚ-Άρης δεν ήθελε να αφήσει την Ένωση με δέκα ποδοσφαιριστές.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης ανέλυσε το σκεπτικό του, έπειτα από τα σχόλια τα οποία ακούστηκαν για την άποψη που είχε εκφράσει μετά το παιχνίδι μέσω της Νova, όπου έλεγε ότι ο Δικέφαλος ευνοήθηκε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ντέμη Νικολαΐδη: 

«Επειδή πάρα πολλοί με ρωτάτε γιατί είπα ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε από την διαιτησία, σας απαντώ: ο διαιτητής έδειξε ότι δεν ήθελε να αφήσει την ΑΕΚ με δέκα παίκτες. Θα μπορούσε στο πρώτο τάκλιν του Ρότα να βγάλει απευθείας κόκκινη, αλλά έβγαλε κίτρινη. Αυτό το δικαιολογώ ήταν στην ευχέρειά του. Στο δεύτερο τάκλιν όμως που ο παίκτης μας παίρνει μόνο πόδια, δίνει κόρνερ αντί για φάουλ και 2η κίτρινη-κόκκινη και αποβολή. Την πρόθεση του την ξαναέδειξε στην φάση του Μήτογλου που βγάζει κίτρινη αντί για κόκκινη, πράγμα που «αναγκάζεται» να κάνει λόγω VAR. Μπορεί ο διαιτητής να μην ήθελε να βγάλει κόκκινη σε καμία ομάδα, δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι ευνοηθήκαμε από την μη αποβολή του Ρότα. Όπως αδικήθηκε η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ έτσι αδικήθηκε και ο Αρης με εμάς. Γίνονται στο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η γνώμη μου και όπως ξέρετε δεν συνηθίζω να την καλλωπίζω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ