Βιτάλ – «Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Βιτάλ – «Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Ο Ματέους Βιτάλ μίλησε για τον Παναθηναϊκό, τους στόχους που έχει με το τριφύλλι, αλλά και για το μέλλον του στην Ελλάδα.

Ο Ματέους Βιτάλ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Αργεντινής και τόνισε ότι είναι χαρούμενος στην Ελλάδα, ενώ σημείωσε ότι στο τριφύλλι γνωρίζουν την ρήτρα που πρέπει να καταβάλουν για να τον κάνουν δικό τους.

Ακόμα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με τους πράσινους, λέγοντας πως θέλει να κερδίσει τίτλους, ενώ δήλωσε πως όλα θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι σχετικά με το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Αργεντινή:

«Πρώτος μου στόχος είναι να κάνω μία καλή δουλειά στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό. Είμαι καλά, όλα πάνε καλά, ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, στο τελευταίο ματς ο κόσμος με στήριξε πάρα πολύ, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για μας.

Εγώ θέλω να κάνω ότι μπορώ για να πάρει τίτλους η ομάδα και να παίξει στην Ευρώπη. Να εξελιχτώ προσωπικά και επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα. Το ερχόμενο καλοκαίρι θα δούμε. Ο Παναθηναϊκός ξέρει τη ρήτρα αν θέλει να με αγοράσει. Αν γυρίσω στην Κορίνθιανς, πάλι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Τους ξέρω και με ξέρουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ