Πλήγμα στον ΠΑΟΚ – Χάνει για 2-3 βδομάδες τον Αουγκούστο

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ – Χάνει για 2-3 βδομάδες τον Αουγκούστο

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (4/11) την Κοπεγχάγη για την 4η αγωνιστική του Europa Conference League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Δικεφάλου του βορρά αποχώρησε στην προπόνηση της Τρίτης με πρόβλημα στον τετρακέφαλο και θα χάσει τόσο τους Δανούς, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός αποκάλυψε ότι θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Στην πολύ απαιτητική βδομάδα του ΠΑΟΚ με Κοπεγχάγη εντός και το τριφύλλι στη Λεωφόρο ο Λουτσέσκου δεν θα έχει τον Αουγκούστο, ο οποίος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γρανάζι στη μεσαία γραμμή των ασπρόμαυρων. Μάλιστα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι δεν γνωρίζει αν θα μπορέσει να είναι στο 100% ούτε μετά τη διακοπή και αν θα χρειαστεί ακόμη μερικές μέρες για να επιστρέψει στη δράση.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στους Δανούς για τον Βραζιλιάνο: «Σίγουρα δεν θα αγωνιστεί και δεν είμαστε σίγουροι και αν θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο παιχνίδι μετά την διακοπή των Εθνικών ομάδων, είναι ένας τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός για 2-3 εβδομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ