Άρης – Αμφίβολος ο Σιαμπάνης

Άρης – Αμφίβολος ο Σιαμπάνης

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, εξαιτίας ενοχλήσεων και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Βόλο θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση.

Η συμμετοχή του Μάριου Σιαμπάνη στη κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Ο Λούμορ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική) ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (07/11, 17:15), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Ο Λούμορ Αγκμπενιένου συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Μάριος Σιαμπάνης ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι (αύριο θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του).Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ