ΑΕΚ : Ενήμερη και απόλυτα καλυμμένη από το υλικό που μπήκε στη δικογραφία

ΑΕΚ : Ενήμερη και απόλυτα καλυμμένη από το υλικό που μπήκε στη δικογραφία

Καμία ανησυχία δεν προκαλεί στην Ένωση το υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ.

Το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες της Τούμπας προστέθηκε στη δικογραφία για το ματς της Τούμπας όπως ζήτησε η πλευρά του ΠΑΟΚ, με τον Σπύρο Καποδίστρια να έχει έτσι τη δυνατότητα να το μελετήσει προτού βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα. Και φυσικά την απόφαση για την τύχη του ματς.

Από πλευράς ΑΕΚ δεν προκύπτει το παραμικρό επίσημο σχόλιο για την παραπάνω εξέλιξη, ωστόσο κύκλοι της Ένωσης τονίζουν πως αυτή η εξέλιξη δεν προκαλεί την παραμικρή διαφοροποίηση σε σχέση με τα δεδομένα που είχαν καταθέσει. Δηλαδή, αυτό που αναφέρουν ανεπίσημα από την ΑΕΚ είναι πως όχι μόνο είναι ενήμεροι για τα όσα περιλαμβάνει το υλικό που έχει στα χέρια του ο Καποδίστριας, αλλά καλύπτει και στον απόλυτο βαθμό τις θέσεις των Κιτρινόμαυρων. Μιας και καταγράφει όσα έχει ισχυριστεί η ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή και βεβαίως δεν προκαλεί επ’ ουδενί κάποιο… ζήτημα για την Ένωση, σε ότι έχει να κάνει με την υπαιτιότητα διακοπής του αγώνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στο υλικό φέρεται να έχει καταγραφεί η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια της Τούμπας, με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να είναι μαζί με την συνοδεία του στα αποδυτήρια ταυτόχρονα με τον Κομίνη αμέσως μετά την προσωρινή διακοπή! Κάτι που αν ισχύει μάλλον δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στον ΠΑΟΚ, μιας και ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα αλλά ούτε και είχε διαπιστευθεί για το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ