Μεταξάς – «Είχαμε υπομονή και πίστη στη δουλειά μας – Ήθελα και τέταρτο γκολ»

Μεταξάς – «Είχαμε υπομονή και πίστη στη δουλειά μας – Ήθελα και τέταρτο γκολ»

Ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε για τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναιτωλικού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε εύκολο βράδυ κόντρα στον Παναιτωλικό, επικρατώντας με σκορ 3-0, με τον Ηρακλή Μεταξά να είναι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο προπονητής των Ηπειρωτών τόνισε πως όταν είσαι πιστός σε αυτό που κάνεις και έχεις υπομονή ανταμείβεσαι, ενώ επισήμανε ότι ήθελε και τέταρτο τέρμα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ηρακλής Μεταξάς:

Για την πολυπόθητη νίκη που επιτέλους ήρθε για τον ΠΑΣ: «Δείχνει την επιτυχία του να είσαι πιστός στη δουλειά σου, σε αυτό που κάνεις, να έχεις υπομονή. Αυτό έφερε το αποτέλεσμα. Είδατε και τώρα την ατμόσφαιρα που έχουν τα παιδιά, την κερκίδα. Είχαμε καλή αίσθηση σήμερα…».

Για το αν το σημερινό παιχνίδι ξεκλείδωσε οριστικά την ομάδα του αναφορικά με το επιθετικό κομμάτι: «Ελπίζω πως ναι. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να βάλουμε και το τέταρτο, αλλά μη ζητάμε πολλά, σκοράραμε τρία γκολ, πήραμε τους τρεις πόντους, είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το τι ακριβώς έκανε η ομάδα του παραπάνω, σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, ώστε σήμερα να επικρατήσει και μάλιστα με ευρύ σκορ: «Αυτό έχει πάντα να κάνει με τον αντίπαλο, με κάποιους χώρους που τους είδαμε και πριν στην ανάλυση. Απλώς στην αρχή θέλαμε να μπούμε πολύ γρήγορα σε αυτούς τους χώρους. Έπειτα με υπομονή, το κάναμε καλύτερα».

Για το αν η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει τον ΠΑΣ: «Μας βοηθά η διακοπή γιατί τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά, δεν αφήνουμε ούτε μια μέρα να περνάει χωρίς να μπούμε δυνατά στην προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ