Πούλησαν εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη και μετά δεν τους άφηναν να μπουν (pic)

Πούλησαν εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη και μετά δεν τους άφηναν να μπουν (pic)

Οπαδοί των κιτρινόμαυρων προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού και στη συνέχεια δεν τους επιτράπηκε η είσοδος.

Απίστευτα πράγματα έγιναν σήμερα στο Βόλο, τόσο πριν , όσο και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό.

Είναι εύκολο να προσπαθεί να ρίχνει κανείς την ευθύνη στους οπαδούς του Άρη, όμως, τα φωτογραφικά ντοκουμέντα αποδεικνύουν το τι πραγματικά έγινε.

Παρά τα όσα ανέφερε να ανακοίνωση που είχε εκδώσει τις προηγούμενες μέρες η ΠΑΕ Βόλος, ότι δηλαδή, τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται μόνο στους φιλάθλους που είναι ήδη κάτοχοι διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου και στους φιλάθλους που τα προηγούμενα χρόνια είχαν κάρτα μέλους της ομάδας , χωρίς να χρειάζεται να εκδώσουν νέα, τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.

Για την ακρίβεια, οπαδοί του Άρη αγόρασαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, δίνοντας τα χρήματα τους , όμως, στην συνέχεια δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στο γήπεδο, ενώ έγινε και αδικαιολόγητη χρήση χημικών.

Για να το κάνουμε πιο λιανά; Δεν είχαν, δηλαδή, κανένα πρόβλημα οι άνθρωποι στα εκδοτήρια να πουλήσουν τα εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη, όμως, στη συνέχεια η αστυνομία δεν τους άφηνε να μπουν στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ