Τέιλορ – «Το καλύτερο ματς, δικό μου και του ΠΑΟΚ»

Τέιλορ – «Το καλύτερο ματς, δικό μου και του ΠΑΟΚ»

Ο Λούκας Τέιλορ μίλησε για την εμφάνισή του στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού.

O Λούκας Τέιλορ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που ξεχώρισαν στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, για την 9η αγωνιστική της Superleague.

Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ μίλησε για τη δική του εμφάνιση, τη σημασία της νίκης του «Δικεφάλου του Βορρά» και στη διαφορά που έχει η ομάδα στην Τούμπα και μακριά από αυτή.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκας Τέιλορ «Live Sport»:

«Χρειαζόμασταν πολύ αυτή την νίκη για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας μετά από το αποτέλεσμα κόντρα στην Κοπεγχάγη. Χάσαμε την Πέμπτη αλλά παίξαμε καλά, ήρθαμε όμως σε αυτό το ντέρμπι και είχαμε μια ακόμα καλή εμφάνιση. Έπρεπε να επανέλθουμε γιατί μας… πλήγωσε η ήττα στην Ευρώπη. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε στην Ελλάδα και στο Κόνφερενς Λιγκ. Ήταν πραγματικά μια μεγάλη νίκη».

«Το να παίζεις σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, σε ένα τέτοιο περιβάλλον και εμείς να κάνουμε να παίζουμε εκτός έδρας λες και παίζουμε εντός, δηλαδή ελέγχοντας τον ρυθμό, δημιουργώντας ταυτόχρονα ευκαιρίες, πιστεύω ότι ήταν το σημαντικό στοιχείο που είχαμε εντός αγωνιστικού χώρου».

«Η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα έχουμε αντιμετωπίσει ομάδες που έρχονται για να παίξουν πίσω από την μπάλα και είναι πιο σφιχτές αμυντικά. Είναι πιο δύσκολο για εμάς να διασπάσουμε αυτές τις άμυνες. Όταν παίζουμε εκτός έδρας, οι γηπεδούχοι θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, αφήνουν περισσότερους χώρους ανοιχτούς και εμείς αυτούς τους ξέρουμε να τους εκμεταλλευτούμε και να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας».

«Η αυτοπεποίθηση ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο που είχαμε σε αυτό το παιχνίδι. Καταφέραμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, να ελέγξουμε τον ρυθμό. Τέτοιες νίκες είναι αυτές που μας αυξάνουν την αυτοπεποίθηση και μας δίνουν την δυνατότητα να επαναλάβουμε τέτοιες εμφανίσεις και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ