Το μεγάλο απωθημένο του Ντέμη με την ΑΕΚ (vid)

Το μεγάλο απωθημένο του Ντέμη με την ΑΕΚ (vid)

Για το γεγονός πως δεν τελείωσε την καριέρα του στην αγαπημένη του ΑΕΚ, μίλησε ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Στο μεγάλο του ποδοσφαιρικό απωθημένο αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης, στην εκπομπή του στα κανάλια της NOVA.

Ο παλαίμαχος άσος αποκάλυψε πως αποτελούσε όνειρο για τον ίδιο να τελειώσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ΑΕΚ. Παράλληλα, μίλησε και για την γκέλα της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη στην Ριζούπολη, υπογραμμίζοντας πως η Ένωση έπιασε αρκετά καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Για το απωθημένο του: «Δεν έχω αποχαιρετιστήριο παιχνίδι στην καριέρα μου. Δεν ήξερα ότι το ματς με τη Γαλλία στο Euro θα ήταν το τελευταίο μου. Επίσης, δεν έχω τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ και θα ήθελα να έχω. Ένα απωθημένο από αυτά που είχα ονειρευτεί και δεν μου βγήκε ήταν να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

Για το 2-2 της ΑΕΚ στη Ριζούπολη: «Μπορώ να το ονομάσω γκέλα το αποτέλεσμα της ΑΕΚ στη Ριζούπολη, γιατί έχει να κάνει με την απόδοση. Ο Απόλλων Σμύρνης δεν ήταν και στην καλύτερή του μέρα και το πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ ήταν το καλύτερο ημίχρονο που έχουμε δει φέτος γενικώς. Το 1-1 έγινε κατά λάθος. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει διαφορά με τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, οπότε βλέποντας αυτή την εικόνα λες ότι αυτή τη μέρα δεν θα έπρεπε να χάσω το τρίποντο.

Η ΑΕΚ τρώει γκολ από σέντρες, είτε από στημένες, είτε σε ροή παιχνιδιού. Όπως παράγει γκολ από στημένα, έτσι και δέχεται. Και επίσης πρέπει να δούμε την ΑΕΚ καλύτερη κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ ήταν καταπληκτικό, με ωραία μπάλα, με ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν έκανε μόνο ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν άλλη ομάδα και γενικότερα η ΑΕΚ είναι πάντα καλύτερη στο πρώτο σε σχέση με το δεύτερο. Και με τον Γιαννίκη η ΑΕΚ μπαίνει καλά στα ματς. Με τον Απόλλωνα στο πρώτο μέρος ή το κάνεις 2-0 ή δεν τρως γκολ, όπως το είπε και ο Γιαννίκης και έχει δίκιο.

Η ΑΕΚ πρέπει να βρει τρόπο αντίδρασης, γιατί μου φάνηκε για ένα μεγάλο διάστημα να έχει την μπάλα και να μην ξέρει τι να την κάνει. Η ΑΕΚ δεν έχει σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Επίσης, έχει γίνει πολύ καλή στα στημένα, αλλά δεν έχει βρει λύση στην άμυνα. Από τα 10 γκολ που έχει φάει, νομίζω τα 4-5 είναι από σέντρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ