13.000.000 € για παίκτη του ΠΑΟΚ – Ποιος τα… δίνει

13.000.000 € για παίκτη του ΠΑΟΚ – Ποιος τα… δίνει

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στο εξωτερικό για μεγάλη πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία του ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι παραχώρησε τον Χρήστο Τζόλη στη Νόριτς για 11.000.000 ευρώ περίπου, με τον Έλληνα εξτρέμ να γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Δικεφάλου του βορρά. Λίγους μήνες αργότερα όμως φαίνεται πως οι Θεσσαλονικείς δεν αποκλείεται να «σπάσουν» το ρεκόρ του Τζόλη και να πουλήσουν ποδοσφαιριστή τους για ένα ποσό που θα αγγίξει τα 13.000.000 ευρώ.

Ο λόγος για τον Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου τη φετινή σεζόν, έχει αγωνιστεί ελάχιστα και είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yahoo Japan» λοιπόν, η Ρέιντζερς είναι η ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 32χρονου μεσοεπιθετικού με την τεράστια εμπειρία από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στο δημοσίευμα κάνουν λόγο για πρόταση στον Δικέφαλο του βορρά που μπορεί να φτάσει σε αυτό το εξωφρενικό ποσό.

Βέβαια, στην όλη υπόθεση και στο δημοσίευμα που έχει αναπαράγει και το «Yahoo Japan» υπάρχει ένα βασικό λάθος… Η είδηση δεν αποτελεί «προϊόν» της συγκεκριμένης – συνήθως έγκυρης – ιστοσελίδας αλλά ενός λογαριασμού στο Twitter που έχει χιουμοριστικό ρόλο και απλά… κοροϊδεύει.

Ο λογαριασμός αυτός είναι το «Transfer Rumours Bot» και μιλάει για μια πρόταση που δεν μπορεί να ισχύει, ειδικά από τη στιγμή που ο Καγκάβα δεν έχει παίξει καθόλου, δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, βρίσκεται στο 32ο έτος της ηλικίας του και γενικότερα η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα.

Για να καταλάβει κανείς πως δεν έχει βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αρκεί να δει ότι είναι η τελευταία επιλογή στο ροτέισον του Λουτσέσκου και φέτος μετράει μόλις 4 ματς και συνολικά μόλις 138 λεπτά συμμετοχής. Η αξία του εκτιμάται στα 1.200.000 ευρώ και το συμβόλαιο του λήγει σε περίπου 7 μήνες. Οπότε καμία ομάδα δεν θα έδινε 13.000.000 € για έναν παίκτη που σε ένα μηνα περίπου θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ενώ δεν προκύπτει ούτε καν το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για την απόκτηση του από τον ΠΑΟΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ