Ολυμπιακός – «Καλή επιτυχία στους παίκτες μας, που θα αγωνιστούν στις Εθνικές ομάδες»

Ολυμπιακός – «Καλή επιτυχία στους παίκτες μας, που θα αγωνιστούν στις Εθνικές ομάδες»

Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές του που θα αγωνιστούν στη διακοπή με τις εθνικές τους ομάδες. Οι 12 που θα λείπουν από τον Ρέντη

Ο Ολυμπιακός, όπως συνηθίζει σε κάθε διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, θα έχει μια ντουζίνα ποδοσφαιριστές μακριά από τον Ρέντη, λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων έχει αδειάσει, αφού απουσιάζουν 12 διεθνείς ποδοσφαιριστές σε Ευρώπη αλλά και Αφρική. Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεση του για κάποιες μέρες τους Έλληνες διεθνείς, Ανδρούτσο, Μασούρα Μπουχαλάκη και Βρουσάι, αλλά και τους Τζολάκη, Μαρίνο και Σουρλή που είναι στην Κ21 της Εθνικής μας ομάδας.

Εκτός όμως από τους Έλληνες που έχουν υποχρεώσεις με τη γαλανόλευκη, θα απουσιάζουν και πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Τόμας Βατσλίκ που έχει παιχνίδια με την Τσεχία, τον Αγκιμπού Καμαρά, που αγωνίζεται με τη Γουινέα, τον Παπέ Αμπού Σισέ που παίζει με τη Σενεγάλη, αλλά και τους νεαρούς Μάρκοβιτς (Σερβία Κ21) και Κωστή (Κύπρος Κ21).

Λίγες ώρες πριν τις πρώτες αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων λοιπόν, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ευχήθηκε μέσω Twitter καλή επιτυχία σε όλους τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

«Καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες μας, που θα αγωνιστούν με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ολυμπιακός.

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ