ΑΕΚ – Η συνάντηση των Κονέ-Παπαδημητρίου με Αυστριακό ατζέντη και το σενάριο για Φούντα

ΑΕΚ – Η συνάντηση των Κονέ-Παπαδημητρίου με Αυστριακό ατζέντη και το σενάριο για Φούντα

Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου ταξίδεψαν στο εξωτερικό και συναντήθηκαν με τον ατζέντη του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, που εκπροσωπεί και τον Ταξιάρχη Φούντα.

Θεωρείται δεδομένο πως η ΑΕΚ θα κινηθεί τουλάχιστον για την απόκτηση μέσου και μάλιστα όπως αναφέρεται από το… πάνω ράφι, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που πλησιάζει και οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου έχουν… σηκώσει μανίκα.

Πριν λίγες μέρες οι δύο άνδρες της Ένωσης ταξίδεψαν στο εξωτερικό και συναντήθηκαν με τον φημισμένο Αυστριακό ατζέντη, Μαξ Χάγκμαϊρ, που εκπροσωπεί τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Είναι αρκετά πιθανό στην κουβέντα τους να έπεσε στο τραπέζι και κάποια νέα ονόματα για την ενίσχυση του Δικεφάλου. Ο συγκεκριμένος αντζέντης εκπροσωπεί από το περασμένο καλοκαίρι και τον Ταξιάρχη Φούντα, που αναδείχθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» και πλέον ανήκει στη Ραπίντ Βιέννης.

Το συμβόλαιο του 26χρονου άσου φτάνει στο τέλος του το καλοκαίρι και δεν φαίνεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης του, ενώ στο παρελθόν έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ΑΕΚ.

Τη φετινή σεζόν δεν αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός, όπως συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά παίζει πιο πολύ στη μεσαία γραμμή και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, μετρώντας μέχρι στιγμής 10 γκολ και 3 ασίστ σε 25 συμμετοχές. Ίσως απασχολήσει την Ένωση η περίπτωση του είτε το χειμώνα είτε το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ