Ελαφρύ το διάστρεμμα του Σένκεφελντ – Θέλει ακόμα χρόνο ο Κουρμπέλης

Ελαφρύ το διάστρεμμα του Σένκεφελντ – Θέλει ακόμα χρόνο ο Κουρμπέλης

Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού. Τα νεότερα για την κατάσταση του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η ατυχία χτύπησε ξανά την… πόρτα του Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού να αποχωρεί τραυματίας από το ντέρμπι της Λεωφόρου με την ΑΕΚ Β΄ για το δεύτερο πρωτάθλημα της χώρας.

Παρόλα αυτά, η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς το διάστρεμμα που υπέστη είναι ελαφρύ. Ο 30χρονος στόπερ θα ακολουθήσει θεραπείες, ενώ θα δώσει αγώνα δρόμου, προκειμένου να δώσει το παρών στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Αν και μοιάζει δύσκολο να προλάβει, λόγω και της μακροχρόνιας απουσίας από τα γήπεδα.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο Έλληνας χαφ παραμένει στα πιτς, θέλοντας ακόμα χρόνο για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Τελευταίο παιχνίδι του 28χρονου παίκτη ήταν στις 12 Δεκεμβρίου του 2020 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Κουρμπέλη να έχει μπροστά του κάτι παραπάνω από ένα μήνα δουλειάς. Μετά από αρκετό καιρό, ο νεαρός μέσος βρέθηκε στο Κορωπί, προκειμένου να ακολουθήσει το ειδικό του πρόγραμμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ