Ο Σεμέδο επέστρεψε – Προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα

Ο Σεμέδο επέστρεψε – Προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα

Για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο ο Ρούμπεν Σεμέδο προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα στο Ρέντη.

Από τον Αύγουστο έως τον Νοέμβριο. Τέσσερις μήνες μακριά από τους συμπαίκτες του. Τέσσερις μήνες που φάνηκαν… αιώνες. Και σε μια περίοδο που το όνομά του γίνεται ξανά πρωτοσέλιδο στην Πορτογαλία; Ο Ρούμπεν Σεμέδο επέστρεψε – όχι μόνο στα πρωτοσέλιδα αλλά και – στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Για να ακριβολογούμε, στις ομαδικές προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Διότι εδώ και κάποιες μέρες πήγαινε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη αλλά έκανε μόνος του προπόνηση. Από σήμερα το απόγευμα το «στάτους» άλλαξε. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός για πρώτη φορά έπειτα από τον περασμένο Αύγουστο μπήκε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Και με το «μάζεμα» των διεθνών θα έχει την ευκαιρία να είναι και πάλι ανάμεσα στους συμπαίκτες του, σε μια καθημερινή τριβή. Αναμένοντας τις αποφάσεις του Πέδρο Μαρτίνς για το αγωνιστικό του μέλλον, την ώρα που τόσο η Πόρτο, όσο και η Μπενφίκα τον έχουν βάλει ψηλά στη λίστα τους και σύμφωνα με τους Πορτογάλους… ερίζουν για την απόκτησή τους.

Στο Ρέντη βρέθηκε σήμερα και ο Βρουσάι, που επέστρεψε από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Όχι όμως και οι Μασούρας, Μπουχαλάκης οι οποίοι πήραν μια μέρα επιπλέον ξεκούρασης, επειδή αγωνίστηκαν βασικοί τόσο με την Ισπανία την Πέμπτη, όσο και με το Κόσοβο την Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ