Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ – Ανεβάζει στροφές ο Σίντκλεϊ

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ – Ανεβάζει στροφές ο Σίντκλεϊ

Με επιστροφές διεθνών και τον Σίντκλεϊ να βγάζει μέρος της προπόνησης, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Ευχάριστα νέα στον ΠΑΟΚ για τον Σίντκλεϊ, με τον Βραζιλιάνο να βγάζει μέρος της σημερινής προπόνησης και να φέρνει χαμόγελα στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Σίντκλεϊ θέλει ακόμη λίγο χρόνο για να ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, όμως αναμένεται να φουλάρει τις επόμενες μέρες για να τεθεί στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Από εκεί και πέρα στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκαν σήμερα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Γιασμίν Κούρτιτς που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την σημερινή προπόνηση:

Οι διεθνείς επιστρέφουν σταδιακά, οι τραυματίες ανεβάζουν ρυθμούς, το τεχνικό επιτελείο καταστρώνει τα πλάνα του και οι παίκτες δουλεύουν σκληρά προκειμένου να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη.

Η προπόνηση της Τρίτης (16.11) είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με το κομμάτι της τακτικής. Μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανέλαβε δράση κι έδειξε πράγματα στους ποδοσφαιριστές του.

Στο τελευταίο κομμάτι έγινε εξάσκηση στα τελειώματα και δίτερμα. Οι Πασχαλάκης και Κούρτιτς επέστρεψαν και προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Σίντκλεϊ έβγαλε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά στο γήπεδο. Ο Μιτρίτσα προπονήθηκε μόνος του στο γήπεδο, όπως κι ο Ντούγκλας Αουγκούστο, ο οποίος πάτησε χορτάρι για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε με ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο μαζί με τον Νέλσον Ολιβέιρα που συνεχίζει τη διαδικασία της αποκατάστασής του.

Την Τετάρτη (17.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ