Άρης – Αμφίβολος ο Φαμπιάνο

Άρης – Αμφίβολος ο Φαμπιάνο

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αν δεν καταφέρει να πάρει μέρος και στη σημερινή προπόνηση, τότε δύσκολα θα προλάβει το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Φαμπιάνο Λεισμάν είναι ο μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον Άκη Μάντζιο, ενόψει του  αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στη σαββατιάτικη ενημέρωση θεωρείται αμφίβολη.

Ο ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει να επιστρέψει σήμερα σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης, αν, όμως δεν τα καταφέρει, τότε ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να προλάβει.

Ο  Δεληζήσης αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του στο βασικό σχήμα και ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας.

Από σήμερα αναμένεται να ενσωματωθεί σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης και ο Σούντγκρεν, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σουηδίας, ενώ μέχρι αύριο θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιποι διεθνείς Μπράμπετς, Καμαρά και Τζέγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ