Τι ζήτησε ο Λουτσέσκου από τον Ίνγκασον

Τι ζήτησε ο Λουτσέσκου από τον Ίνγκασον

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε κατ' ιδίαν συζήτηση με τον Ίνγκι Ίνγκασον για να του εξηγήσει τι περιμένει από εκείνον για να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 10η αγωνιστική της Superleague και ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζει την ομάδα του για το ματς στην Αθήνα. Ο Ρουμάνος τεχνικός συνέχισε με τους ποδοσφαιριστές που ήταν ή επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη από τις εθνικές ομάδες, όμως αρκετοί ακόμη απουσιάζουν, κάτι που αφήνει ανοιχτό και το πλάνο για την ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα ο Λουτσέσκου είχε και ένα σημαντικό τετ α τετ με τον Ίνγκι Ίνγκασον, όπου συζήτησαν για την αγωνιστική του κατάσταση και το πότε θα μπει στα πλάνα της πρώτης ομάδας.

Ο Ισλανδός αμυντικός εξήγησε τι θέλει από εκείνον για να ενταχθεί ομαλά στην ενεργό δράση, ενώ του ξεκαθάρισε ότι ακόμη δεν είναι η ώρα για να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα.

Ο Λουτσέσκου τόνισε πως θα πρέπει να έχει πολύ ομαλή μετάβαση από τον ΠΑΟΚ Β’ στην πρώτη ομάδα, αφού δεν είναι ακόμη στο 100%, του ζήτησε προσοχή στα παιχνίδια της Superleague 2, ενώ του έδειξε ότι σε περίπου ένα μήνα θα τεθεί στη διάθεση του για τα ματς πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ