Στα υπόψιν του Ολυμπιακού ο Πιτόν (vids)

Στα υπόψιν του Ολυμπιακού ο Πιτόν (vids)

Το όνομα του Λούκας Πιτόν επαναφέρουν οι Βραζιλιάνοι για τον Ολυμπιακό ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Ολυμπιακός καταστρώνει τα πλάνα του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ήδη έχουν ξεκινήσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα για τους ερυθρόλευκους. Παρότι οι μεταγραφές ξεκινούν σε περίπου 1,5 μήνα, ο Ολυμπιακός φέρεται να παρακολουθεί και πάλι την περίπτωση του Λούκας Πιτόν για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βραζιλία, οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση αριστερού μπακ για να συμπληρώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και να παίρνει «ανάσες» και επαναφέρουν το όνομα του Βραζιλιάνου μπακ της Κορίνθιανς.

Ο Πιτόν είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι, χωρίς όμως να προχωρήσει η μεταγραφή του, ενώ στη χώρα του καφέ επιμένουν πως οι Πειραιώτες θα κάνουν κίνηση για να τον κάνουν δικό τους. Στη Βραζιλία θεωρούν πως έφτασε η στιγμή να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ενώ και ο ίδιος ενδιαφέρεται για να μεταγραφεί στην Ευρώπη, χωρίς προς το παρόν όμως να υπάρχει κάτι επίσημο με τον Ολυμπιακό.

Ο Πιτόν έχει ιταλικό διαβατήριο άρα δεν θα πιάνει θέση ξένου σε περίπτωση που έρθει σε ομάδα της Ευρώπης, ενώ το συμβόλαιό του με την Κορίνθιανς λήγει τον Δεκέμβριο του 2022. Από το 2019 όταν και αποκτήθηκε, έχει καταγράψει συνολικά 52 συμμετοχές με ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ