Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για Σίντκλεϊ και Βιεϊρίνια

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για Σίντκλεϊ και Βιεϊρίνια

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει τους Σίντκλεϊ Φερέιρα και τον Αντρέ Βιεϊρίνια για να ετοιμάσει τα πλάνα του εν όψει του ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στον ΠΑΟΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 10η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης στη χθεσινή προπόνηση, προκειμένου όλοι οι παίκτες να ανεβάσουν στροφές για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Ωστόσο, ο Δικέφαλος του βορρά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών, που δημιουργούν πονοκεφάλους στον Ρουμάνο τεχνικό. Συγκεκριμένα, ο Σίντκλεϊ Φερέιρα έκανε ένα μέρος της προπόνησης και μετέπειτα συνέχισε με ατομικό, ενώ οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Αλεξάντρου Μιτρίτσα προπονήθηκαν μόνοι τους.

Επιπλέον, ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, όπως φυσικά και ο Νέλσον Ολιβέιρα που παλεύει ώστε να επιστρέψει στη δράση.

Έτσι, η συμμετοχή όμως των Σίντκλεϊ και Βιεϊρίνια για το επόμενο ματς του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι είναι αμφίβολη και θα κριθεί στις επόμενες προπονήσεις. Σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμοι τις θέσεις τους θα πάρουν οι Ροντρίγκο και Τέιλορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ