Νέα σενάρια για Φορτούνη και Μπεσίκτας

Νέα σενάρια για Φορτούνη και Μπεσίκτας

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ξανά την εκτίμηση που έχει ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές στον διεθνή άσο του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη.

Ο τουρκικός Τύπος επαναφέρει θέμα Μπεσίκτας και Κώστα Φορτούνη με τα τελευταία δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο διεθνής μέσος της ομάδας του Πειραιά, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης. Πάντα με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον μέσο του Ολυμπιακού και σε περίπτωση που η Μπεσίκτας κινηθεί για παίκτη στην συγκεκριμένη θέση, υπάρχει η επιλογή του Έλληνα άσου για τον κόοουτς της τουρκικής ομάδας. Οι Τούρκοι πάντως επισημαίνουν ότι πολλά θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις στις υποθέσεις Ταλίσκα και Όζιακουπ.

Αυτό πάντως που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η αναφορά που κάνουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης στις καλές σχέσεις του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν. «Αν προκύψει θέμα μεταγραφής του Φορτούνη στην Μπεσίκτας, θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Φικρέτ Ορμάν είναι πολύ καλοί φίλοι», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ