ΠΑΟΚ – Στη διάθεση του Λουτσέσκου ο Σίντκλεϊ

ΠΑΟΚ – Στη διάθεση του Λουτσέσκου ο Σίντκλεϊ

O Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει στην διάθεση του τον Σίντκλεϊ, ο οποίος έβγαλε κανινικά όλη την προπόνηση και είναι έτοιμος εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 10η αγωνιστική της Superleague.

Το παιχνίδι της δέκατης αγωνιστικής θα είναι το πρώτο από μία σειρά δύσκολων αγώνων που θα κληθεί να δώσει ο ΠΑΟΚ τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη σε διάστημα ενός μήνα. Στην σημερινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για το κύπελλο Ελλάδος ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΛ.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Δικέφαλου του βορρά είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Αρχικά οι παίκτες πραγματοποίησαν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στη συνέχεια ο τεχνικός της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τις δυσκολίες της αναμέτρησης ενώ στο τέλος διεξήχθη και ένα οικογενειακό διπλό.

Ο Σίντκλεϊ ολοκλήρωσε κανονικά την προπόνηση χωρίς κανένα πρόβλημα και τέθηκε στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για το παιχνίδι της Κυριακής. Οι Ντόουγκλας και Μιτρίτσα ακολούθησαν ατομικό στο γήπεδο, ο Ολιβέιρα έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ ο Βιεϊρίνια συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι για την Παρασκευή στις 10:30 το πρωί στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ