Σιδεράς 2025 στον Παναθηναϊκό

Σιδεράς 2025 στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον 19χρονο αμυντικό μέχρι το 2025.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι μέχρι το 2025 ο Γιώργος Σιδεράς. Ο νεαρός αμυντικός επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τη χαρά του για αυτή την εξέλιξη ενώ δήλωσε έτοιμος να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Γιώργου Σιδερά. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2025.

Ο Γιώργος εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2018, ενώ τον περασμένο Ιούλιο υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 19χρονος αμυντικός εντάχθηκε το καλοκαίρι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, ενώ έχει καταγράψει ήδη δύο συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό Β.

«Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για την επέκταση του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό, όσο και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν στο σύλλογο. Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και προσπάθεια προκειμένου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη», είπε ο Γιώργος Σιδεράς μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ