Άρης – Ξεκαθαρίζει για Φαμπιάνο και Σούντγκρεν

Άρης – Ξεκαθαρίζει για Φαμπιάνο και Σούντγκρεν

Εξαιρετικά αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Βραζιλιάνου στόπερ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Σουηδός αμυντικός θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στο σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή προπόνηση, αναφορικά με την συμμετοχή των Φαμπιάνο Λεισμάν και Ντάνιελ Σούντγκρεν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου στόπερ θα πρέπει να θεωρείται και η πιο δυσκολη, καθώς το πρόβλημα στον προσαγωγό δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στα προγράμματα εκγύμνασης των προηγούμενων ημερών.

Δύσκολα θα καταφέρει να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Δεληζήσης, που θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας.

Ακόμα, με ενοχλήσεις στον αυχένα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την εθνική Σουηδίας ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Σουηδός θα δοκιμάσει να ενσωματωθεί σήμερα σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης και αν τα καταφέρει, θα τεθεί στην διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Αντίθετα, δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής στην ενδεκάδα του Αμπουμπακάρ Καμαρά, που επέστρεψε χθες στη Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ