Πώς θα δει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ο Μελισσανίδης;

Πώς θα δει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ο Μελισσανίδης;

Η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ και η ποινή στον Δημήτρη Μελισσανίδη παραμένει, με αποτέλεσμα να δει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από την... τηλεόραση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ άσκησε έφεση για μείωση της ποινής του Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Άρη, αλλά και για το πρόστιμο των 23.500 ευρώ για την Ένωση, όμως η Επιτροπή Εφέσεων την απέρριψε.

Συγκεκριμένα, η ποινή που είχε επιβληθεί σε πρωτόδικη απόφαση στην ΠΑΕ, τον Μελισσανίδη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο για την παρουσία τους στη φυσούνα και τον διάδρομο των αποδυτήριων στο ματς με τους κίτρινους στο ΟΑΚΑ παρέμεινε.

Αυτό σημαίνει πως η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα μήνα και το πρόστιμο των 10.000 ευρώ για τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης δεν αλλάζει και ότι θα δει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό από την τηλεόραση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση:

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση των 1) Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», 2) Δημητρίου Μελισσανίδη και 3) Ιωάννη Παπαδόπουλου κατά της υπ΄αριθμ. απόφασης 171/2021 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ